Česta pitanja

rainbow usisivac usisivaci usisivač usisivači na vodu sa posudom za dubinsko pranje ciscenje zdravlje alergija cena servis

Da li je Rainbow samo usisivač?

Ne, Rainbow svakako nije samo usisivač, već mnogo više od toga. Rainbow ne predstavlja isključivo usisivаč. Usisivač je jedno, Rainbow – to je nešto mnogo više od onoga što predstavlja jedan usisivač.
Rainbow je sistem za čišćenje kućnog i poslovnog prostora i prečišćavanje vazduha.
Svi drugi usisivači imaju jedan veliki problem, a to je kesa, tj. filter. Oni imaju kontradiktornu ulogu da zadrže prljavštinu i propuste čist vazduh. A to je nemoguće, jer kroz pore kesa i filtera prolazi prljav vazduh i ponovo se vraća u prostor koji se „čisti”. Rainbow je jedini sistem na svetu koji za čišćenje koristi trojstvo vode, separatora i HEPA neutralizatora, pri čemu potapa prljavštinu u vodu, dok separator (koji se rotira 23.000 obrtaja u minuti) ne dozvoljava ni prljavštini ni vodi da prođu tu barijeru, a čist vodom opran vazduh još jedanput kontroliše HEPA neutralizator i vraća u prostor tehnički 100% čist vazduh.

Kako da znam da će moja kuća zaista biti čista?

Garancija da ćete, nakon korišćenja Rainbow-a, zasta imati čistu kuću jeste: kada Rainbow uđe u Vaš dom, voda je prljava i puna peska, prljavštine, alergena, dlaka… – a nakon čišćenja Rainbow-om, voda u posudi je potpuno čista. Tako da, kada koristite Rainbow, uvek imate kontrolu toga koliko je čisto ono što ostaje iza njega. Kada je voda nakon usisavanja čista, čisto je i ono što smo usisavali. Prljavština i Rainbow jednostavno ne žive pod istim krovom.
Miloni zadovoljnih klijenata su potvrda da nakon Rainbow-a, dolazi samo i isključivo Rainbow.

Kako nam Rainbow omogućava zdrav životni prostor?

Stara izreka govori: čistoća je pola zdravlja. Korišćenjem Rainbow-a eliminišemo prljavštinu, alergene (grinje, kućna prašina, dlake kućnih ljubimaca…) i prečišćavamo vazduh. Samim tim eliminišemo najčešće uzročnike alergija, astme, čestih bronhitisa… Rainbow je jedini uređaj koji zaista nudi čisto i zdravo kućno okruženje.

Alergija i astma pre i posle Rainbow-a?

Najčešće ljudi leče posledice nastale usled alergije. Mi, uz pomoć Rainbow-a, eliminišemo uzročnike ovih bolesti, uklanjajući alergene iz dušeka, tepiha i vazduha. Ukoliko nema uzročnika – alergena, nema ni bolesti.
Američka asocijacija za alergiju i astmu, kao i svi stručnjaci iz ove oblasti preporučuju Rainbow kao jedini sistem za čišćenje kuća u porodicama gde postoji problem alergije i astme.
Naš uvaženi stručnjak iz oblasti pulmologije i alergologije prof. dr Branimir Nestorivić, piše i govori o značaju i prednostima korišćenja Rainbow-a kod dece sa astmom i alergijom.

Kako Rainbow rešava dubinsko čišćenje kreveta, tepiha…?

Rainbow, uz pomoć moćnog elektro-tresača, dubinski čisti i uklanja prljavštinu, grinje, perut, alergene… iz kreveta i omogućava miran i zdrav san, posebno za osobe koje imaju problem sa alergijom i astmom. Takođe, elektro-tresač iz tepiha izvlači višegodišnje gomilanu prljavštinu, pesak, kućnu prašinu… i posle čišćenja Rainbow-om, Vaš tepih će izgledati kao potpuno nov.

Pranje tepiha – večiti problem?

Jedan od najtežih poslova u kući svakako predstavlja pranje tepiha. Gotovo je nemoguće oprati ih u kući, pa ih često peremo u dvorištu. Neki traže i pomoć tepih servisa, uz mnogo poteškoća, gubljenja vremena i novca. Sada imate jedinstvenu priliku da u Vašoj kući operete tepihe brzo, jednostavno i što je najvažnije efikasno.
Rainbow perač tepiha pere, ispira i suši, raščešljava, osvežava i štiti Vaše tepihe, bez dodatnih troškova. A uz to čini Vaš prostor čistijim i zdravijim za život.

Pranje pločica i Rainbow usisivač?

Rainbow perač pločica daje fantastičnu mogućnost, da za kratko vreme operete pločice, mermer, granit…, kao i da uklonite svu prljavštinu iz najdubljih pora, a nakon toga brzo osušite i zaštitite isti prostor, uz pomoć Rainbow-a. Ovo je prvi uređaj koji konstantno pere površinu čistom vodom, skraćuje Vaše vreme i daje garanciju kvaliteta.

Da li Rainbow usisivač može da usisava tečnost?

Rainbow može bezbedno da usisava tečnost. Pridržavajte se smernica iz korisničkog priručnika.

Pogledajte da biste verovali! Rainbow uređаj možete videti isključivo u Vаšem domu. Zakažite termin nа jedаn od ponuđenih telefonа ili možete popuniti sledeći formular, а mi ćemo Vаm se jаviti u najkraćem roku.