Rainbow Balkan

Rainbow Balkan biznis se razvija počev od 1994. godine. Porodica Popović (Lidija i Momir) prepoznala je kvalitet i razvila distribuciju i prodaju Rainbow-a u Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji i Makedoniji pod nazivom Balkan region.

Lidija Popović je trenutno, zajedno sa Željkom Popovićem, Regionalni generalni distributer za Balkan region. Zahvaljujući svojim profesionalnim sposobnostima i iskustvu, iz godine u godinu Balkan region postaje sve stabilniji i uspešniji na Rainbow tržištu.

U septembru 2007. godine, na međunarodnom sastanku u Kolorado Springsu (SAD), Momir Popović je promovisan u Potpredsednika Rexair-a, kompanije koja proizvodi Rainbow.

U septembru 2010. godine, na međunarodnom sastanku u San Dijegu (SAD), Momir Popović zauzima prestižnu poziciju Predsednika prodaje za ceo svet u kompaniji Rexair.

U aprilu 2014. godine, na međunarodnom sastanku u Kankunu (Meksiko), Momir Popović je i zvanično proglašen za novog Predsednika kompanije Rexair!

Ponosni smo što je gospodin Popović započeo svoju Rainbow karijeru baš na Balkanu!

Moto Rainbow tima je:
Pogledajte da biste verovali!

Rainbow uređаj možete videti isključivo u Vаšem domu. Zakažite termin nа jedаn od ponuđenih telefonа ili možete popuniti sledeći formular, а mi ćemo Vаm se jаviti u najkraćem roku.

rainbow balkan kompanija
rainbow srbija kompanija

Rainbow Srbija

rainbow balkan kompanija

Rainbow Balkan

rainbow rexair

Rexair – svetsko sedište

rainbow rexair

Proizvodni i tehološki centar