Servis i garancija

rainbow usisivac usisivaci usisivač usisivači na vodu sa posudom za dubinsko pranje ciscenje zdravlje alergija cena servis

YU Rainbow doo je jedina ovlašćena kompanija za servis Rainbow sistema na teritoriji Republike Srbije.

Svojim klijentima iz cele Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Subotica, Čačak, Bečej, Valjevo, Kragujevac, Zaječar, Šabac, Sremska Mitrovica…) obezbeđujemo, pored isporuke i instalacije Rainbow uređaja, garanciju za ispravnost, kao i podršku u vidu ovlašćenog servisa, nabavku rezervnih delova i potrošnog materijala.

Kompanija Rexair LLC, proizvođač Rainbow uređaja, insistira na logističkoj podršci u korišćenju i serisiranju Rainbow sistema. Imamo posebno organizovanu i specijalizovanu Servis službu, čiji su rad i funkcionalnost pod stalnim nadzorom proizvođača.

Dobra organizacija, znanje, iskustvo i posvećenost su atributi koji prate našu Rainbow organizaciju. Od početka rada Rainbow-a u Srbiji, Servis se nalazi na istoj adresi, na istim brojevima telefona, sa stručnim osobljem i idejom da brzo, efikasno i sigurno odgovorimo na sva Vaša pitanja i zahteve.

Rainbow Servis Vam nudi:

  • kvalitetno i stručno održavanje Raibow sistema
  • preciznu dijagnostiku kvara
  • zamenu i ugradnju originalnih rezervnih delova
  • garanciju kvaliteta za obavljeni servis
  • rezerve delove
  • potrošni materijal

Sigurnost u korišćenju Rainbow uređaja je deo našeg posla!

Kontakt:

YU Rainbow doo

Telefon: 063/1055-318, 011/3691-452

e-mail: service@rainbow.rs

Ili nam na samom sajtu možete postaviti bilo kakvo pitanje u vezi Rainbow sistema, a mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo u najkraćem roku.