Osnovni priključci

Iskoristite snagu celokupnog Rainbow sistema da očistite svaku stopu Vašeg doma pomoću naših specijalno dizajniranih dodataka. Ovi dodaci se standardno isporučuju uz svaki Rainbow:

 1. Četka za pod i zidove
  Za čiste i lepe drvene podove (parket, laminat…), pločice, mermer, granit i sve vrste zidova, četka za pod i zidove je izuzetno rešenje u uklanjanju površinskog otpada i nečistoće. (galerija)
 2. Četka za prašinu
  Da bi Vam dom bio potpuno čist, uklonite prašinu sa mesta koja se uglavnom previde, poput televizora, računara, tastatura, zvučnika, polica, biblioteka, slika, abažura lampi, lustera, gipsanih ornamenata, kućnih biljaka, venecijanera i roletni. (galerija)
 3. Dodatak za tapacirani nameštaj
  Duboko zavučena nečistoća može da skrati vek trajanja i izgled tkanine. Rainbow dodatak za tapacirani nameštaj efikasno uklanja nečistoću iz tapaciranog nameštaja, kao i zavesa, odela i kaputa. (galerija)
 4. Priključak sa prorezom
  Koristite dodatak sa prorezom da biste očistili uske i nepristupačne prostore, poput procepa u nameštaju, prostora između rebara radijatora, ispod radijatora, duž ivica poda i niskih predmeta. (galerija)
 5. Dodatak sa piskom za čišćenje uskog prostora i za naduvavanje
  Za detaljno čišćenje područja kojima je teško prići (računari, tastature, zvučnici, biblioteke…), koristite priključak sa piskom. Dodatak sa piskom takođe možete iskoristiti i za brzo naduvavanje vazdušnih dušeka i drugih igračaka na naduvavanje. (galerija)
 6. Priključak za čišćenje nepristupačnih mesta
  Radijatori, rashladni uređaji – frižideri… privlače prašinu i ostatke hrane, a kad su pokriveni nečistoćom mogu da postanu manje delotvorni i energetski neefikasni. Ovaj priključak može da se koristi za lako usisavanje nepristupačnih delova rashladnih uređaja, radijatora, ispod mašine za pranje veša… (galerija)
 7. Nosač za priključke
  Dok čistite, imate sa sobom priključke koje najčešće koristite, uz pomoć zgodnog nosača, koji se zakači na Rainbow.
 8. Kesa za provetravanje posteljine
  Uz pomoć ove efikasne plastične kese provetravate jastuke, jorgane, posteljinu i plišane igračake. Ustajao i prašnjav vazduh zameni se za čist i namirisan, dok njena veličina odgovara i najvećim jastucima. (galerija)
 9. Dodatak za negu kućnih ljubimaca
  Lagano čistite, češljajte i brinite za vašeg kućnog ljubimca pomoću ovog fantastičnog priključka. (galerija)
 10. Priključak za mokro usisavanje
  Uporne fleke i prolivena tečnost lako se mogu očistiti ovim sjajnim Rainbow priključkom. (galerija)

Pogledajte i dodatne priključke, i vidite kako Rainbow sistem može dа odgovori nа Vаše specifične potrebe u čišćenju.

Pogledajte da biste verovali! Rainbow uređаj možete videti isključivo u Vаšem domu. Zakažite termin nа jedаn od ponuđenih telefonа ili možete popuniti sledeći formular, а mi ćemo Vаm se jаviti u najkraćem roku.

rainbow usisivac usisivaci usisivač usisivači na vodu sa posudom za dubinsko pranje ciscenje zdravlje alergija cena servis