Rainbow Srbija

Rainbow Srbija: Rainbow sistem, prodaju, servis i celokupnu podršku u Srbiji donosi nam, 1996. godine, porodica Popović – Milijana i Željko. Za kratko vreme, svojim predanim radom, znanjem, iskustvom i poverenjem u kompaniju i proizvod, postižu veliki uspeh. Kako na polju plasmana, tako i na formiranju tima saradnika i menadžmenta. To im donosi promociju u Satelitne distributere. Zatim, i promociju Željka Popovića u partnera i Regionalnog generalnog distributera za Balkan region, zajedno sa Lidijom Popović. Godine koje slede, donose veliki uspeh, poverenje, sigurnost i pozicioniranje kompanije i proizvoda na listi najboljih – u zemlji, regionu i svetu.

YU Rainbow

YU Rainbow doo je jedini registrovani uvoznik Rainbow sistema i generalni distributer za Srbiju, počev od 1996. godine. Početkom 2006. godine registrovana su još dva ovlašćena distributera Rainbow-a u Srbiji: Delfin Group doo i Florida Line doo.

Neprekidno gradimo i razvijamo tim uspešnih saradnika, menadžera i distributera. Saradnici imaju mogućnost stalnog usavršavanja i napredovanja u poslu, zarade bez ograničenja, kao i šansu da osvoje fantastična putovanja, nagrade i bonuse.

Imamo na desetine hiljada zadovoljnih korisnika Rainbow sistema za čišćenje. Svojim klijentima obezbeđujemo isporuku i instalaciju Rainbow uređaja. Pored toga i garanciju za ispravnost, kao i podršku u vidu ovlašćenog servisa, nabavku rezervnih delova i potrošnog materijala.
Saradnja i kontakt sa klijentima su neprekidni, jer verujemo da nas samo zadovoljni korisnik može preporučiti.

Moto Rainbow tima je:
Pogledajte da biste verovali!

Rainbow uređаj možete videti isključivo u Vаšem domu. Zakažite termin nа jedаn od ponuđenih telefonа ili možete popuniti sledeći formular, а mi ćemo Vаm se jаviti u najkraćem roku.

rainbow srbija kompanija
rainbow srbija kompanija

Rainbow Srbija

rainbow balkan kompanija

Rainbow Balkan

rainbow rexair

Rexair – svetsko sedište

rainbow rexair

Proizvodni i tehološki centar