Česta pitanja korisnika

rainbow usisivac usisivaci usisivač usisivači na vodu sa posudom za dubinsko pranje ciscenje zdravlje alergija cena servis

Kome mogu da se obratim za servis, rezervne delove ili tečna sredstva za čišćenje?

Možete nas pozvati na neki od sledećih telefona, poslati nam e-mail na service@rainbow.rs ili nam na samom sajtu ostaviti poruku, a mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo u najkraćem roku.

Gde mogu da dobijem rezervni korisnički priručnik?

Na našem sajtu na stranici Korisnički priručnici.

Šta je pokriveno Rainbow garancijom?

Garancija obuhvata četvorogodišnju pismenu garanciju na Rainbow sistem za čišćenje (uključujući i sav prateći pribor), kao i osmogodišnju garanciju na motor Rainbow-a. Ove garancije ne pokrivaju normalno habanje i trošenje koje je posledica upotrebe proizvoda, poput kaiševa, HEPA neutralizatora i sl.

Koliko vode treba da sipam u rezervoar za vodu?

Na našem sajtu na stranici Preporuke za pravilno korišćenje.

Koliko često treba menjati HEPA neutralizator?

Preporučuje se da ovlašćeni serviser Rainbow sistema prekontroliše vaš HEPA neutralizator posle dve godine korišćenja. Posle pet godina korišćenja, HEPA neutralizator treba zameniti (to treba da učini ovlašćeni korisnički centar) kako bi se obezbedio najbolji mogući rad Rainbow sistema.

Da li Rainbow može da usisava tečnost?

Rainbow može bezbedno da usisava tečnost. Pridržavajte se smernica iz korisničkog priručnika.
Napomena: Power Nozzle ne može da usisava tečnost.

Mogu li da koristim tečna sredstva drugih proizvođača za čišćenje na dodatnim priključcima Rainbow-a, kao što su Aqua Mate i Rain Jet?

Rexair je za upotrebu s našim proizvodima ispitao samo sredstva za čišćenje marke Rainbow.

Da li je bezbedno da koristim Rain Jet na podovima?

Rain Jet je namenjen za sledeće tipove podova: keramičke pločice, mermer, kamen i linoleum. Nemojte ga koristiti na podovima bez završne obrade, drvenim podovima koji se premazuju uljem ili voskom i nezalepljenim pločicama, jer mogu biti osetljivi na vodu. Za takve vrste površina preporučuje se korišćenje Super Mop-a.

Česta pitanja ljudi koji nisu korisnici Rainbow-a možete takođe naći na našem sajtu.