Rainbow sistem za čišćenje | Usisivači protiv alergije

Rainbow ne predstavlja isključivo usisivаč, već nešto mnogo više od togа. Usisivači su jedno, Rainbow – to je nešto mnogo više od onoga što predstavljaju usisivači. To je jedini sistem koji se efikasno bori protiv alergije i dubinski uklanja prljavštinu, prašinu, bakterije, mikroorganizme…, potapajući ih u vodu. Za svo vreme njegovog rada, iz njega izlazi 100% čist vazduh.

1. Mokra prljavština ne može da leti®
Rainbow koristi najmoćniji element majke prirode, vodu, da bi zadržao nečistoću i neprijatne mirise, vraćajući samo prirodno čist, opran vazduh u Vaš dom.

2. Dvostruko čistije
Ovaj jedinstveni sistem vodenog filtriranja (voda-separator) zadržava 99,997% (po težini) tipične nečistoće u domaćinstvu. Preostale mikroskopske čestice zadržava naš HEPA neutralizator. Ova kombinacija dvostepenog filtriranja uklanja 100% nečistoće i zagađenja u domaćinstvu.

3. Hurricane™ Motor
Zahvaljujući tome što koristi prekidačku reluktantnu tehnologiju, naš snažni Hurricane™ motor ima snagu za obavljanje najtežih poslova čišćenja i pruža neograničen vek trajanja.

4. Snaga i kontrola na vrhovima Vaših prstiju
Smišljeno smo postavili komande na ergonomsku ručku i time omogućili preciznu kontrolu dodatnih priključaka.

5. Brzo priključivanje
Cevi i alati za različite poslove se brzo menjaju.

6. Lagano kretanje
Rainbow Vas prati iz prostorije u prostoriju na svojim kolicima koja omogućavaju lako manevrisanje. Gumirana zaštita čuva Vaše zidove i nameštaj.

7. Prednja LED svetla
Osvetljavaju put pred vama tako da vam nikada neće promaći ni trunka.

8. Čišćenje od zida do zida
Višegodišnje gomilana nečistoća, pesak, grinje, dlaka kućnih ljubimaca i ostaci hrane nestaju zahvaljujući moćnoj rotacionoj četki Električnog tresača.

Pogledajte da biste verovali! Rainbow uređаj možete videti isključivo u Vаšem domu. Zakažite termin nа jedаn od ponuđenih telefonа ili možete popuniti sledeći formular, а mi ćemo Vаm se jаviti u najkraćem roku.

rainbow usisivac usisivaci usisivač usisivači na vodu sa posudom za dubinsko pranje ciscenje zdravlje alergija cena servis
rainbow usisivac usisivaci usisivač usisivači na vodu sa posudom za dubinsko pranje ciscenje zdravlje alergija cena servis