www.rainbow.rs

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Rainbow Srbija

Rainbow Balkan

Rexair - svetsko sedište

Proizvodni i tehološki centar

Rainbow Srbija

Rainbow sistem, prodaju, servis i celokupnu podršku u Srbiji donosi nam, 1996. godine, porodica Popović - Milijana i Željko. Za kratko vreme, svojim predanim radom, znanjem, iskustvom i poverenjem u kompaniju i proizvod, postižu veliki uspeh na polju plasmana, ali i na formiranju tima saradnika i menadžmenta. To im donosi promociju u Satelitne distributere, a zatim i promociju Željka Popovića u partnera i Regionalnog generalnog distributera za Balkan region, zajedno sa Lidijom Popović. Godine koje slede, donose veliki uspeh, poverenje, sigurnost i pozicioniranje kompanije i proizvoda na listi najboljih - u zemlji, regionu i svetu.

YU Rainbow doo je registrovani jedini uvoznik Rainbow sistema i generalni distributer za Srbiju, počev od 1996. godine. Početkom 2006. godine registrovana su još dva ovlašćena distributera Rainbow-a u Srbiji: Delfin Group doo i Florida Line doo.

Neprekidno gradimo i razvijamo tim uspešnih saradnika, menadžera i distributera. Saradnici imaju mogućnost stalnog usavršavanja i napredovanja u poslu, zarade bez ograničenja, kao i šansu da osvoje fantastična putovanja, nagrade i bonuse.

Imamo na desetine hiljada zadovoljnih korisnika Rainbow sistema za čišćenje. Svojim klijentima obezbeđujemo, pored isporuke i instalacije Rainbow uređaja, garanciju za ispravnost, kao i podršku u vidu ovlašćenog servisa, nabavku rezervnih delova i potrošnog materijala.
Saradnja i kontakt sa klijentima su neprekidni, jer verujemo da nas samo zadovoljni korisnik može preporučiti.

Moto Rainbow tima je:
POGLEDAJTE DA BISTE VEROVALI !

Rainbow uređаj možete videti isključivo u Vаšem domu. Zakažite termin nа jedаn od ponuđenih telefonа ili možete popuniti sledeći formular, а mi ćemo Vаm se jаviti u najkraćem roku.

Baner
Baner
Baner
Baner